Predators - loš film, čak su se u početku filma prisjetili kako je to tata Arnold napravio Predatoru, sve ostalo je loše, izbor glumaca je tipično niskobudžetni, efekti su prejednostavni za današnje vrijeme, i jedan prenabrijan i arogantan lik pobijedi Predatora..bzvz..
Salt - Angelina Jolie u novom pokušaju da napravi kao neki hit..ništa osim pucnjave i solidne priče o dvostrukim agentima..
The Hurt Locker - zanimljiv pogled na ponašanje američkih vojnika u Iraku, ovisnost o ratu (adrenalin) i ludi bombaš James - valja pogledat!
Vampires suck - parodija, tj. pokušaj parodije na Sumrak sagu...loooooše!
The Final Destination 4 - kad neki film ima nastavak 4 (rijetko koji valja!) onda je to obično sranje, kao i ovaj!
Kick-Ass - zanimljiv film o "superjunacima" hehe, nema nikakvih supermoći, niti išta ali ideja i srce su tu! Zanimljiv film i pogled na Superheroes
The Social Network - prvo da kažem, Zel brate trebo si mi reć da nisi za taj film

pa bi gledali neki drugi, al drago mi je da je na kraju ispalo OK! Što se tiče samog filma, nakon što sam ga pogledao ubijala me ideja da smislim nešto "novo" i zaradim na tome a da pritom ne izdam prijatelja..
U planu za pogledati (neke ponovo!): 13; A Fistful of Dollars; For a Few Dollars More; The Good, the Bad and the Ugly; Jonah Hex; Knight and Day; Lottery Ticket; Resident Evil: Afterlife; Skyline; Takers; The American; The Deer Hunter (Zel); The Dirty Dozen; Unstoppable;