by Magister » 04.01.2012., 13:14
Pogledao sam dosta filmova u kinu u zadnje vrijeme. U sezoni bas i nemam prilika ici bilo kuda, tako da sam sada iskoristio vrijeme.
Pogledao sam :
Crni sati (The Darkest Hour) - od 1-10, ocjena 5, ali samo zbog dobre ideje i zato sto je film sniman u Moskvi, volim kad Sf filmovi nisu u Americi. U kratko svemirci napadaju i totalno unistavaju ljude i planet, ali mala ali hrabra skupina im se nekako odupre. Poprilicno kliseizirano, ali vrijedi pogledati, ali samo jednom.
Sherlock Holmes: Igra sjena , ocjena 7, ali smao zbog glumaca, Robert Downey Jr., Jude Law su odlicni, ali ovo po meni nije Sherlock Holmes, koji je ovdje u najmanju ruku Ninja. Tko voli spektakl i akciju, neka pogleda.
Nemoguća misija: Protokol duh , nemam sto puno reci, svi su isti. Akcija, trcanje, pucanje...
Besmrtnici, 5, do polovice skoro odlican, ali ond akrece uobicajeni americki pristup filmu, isprazan, a i uplitali su se u grcku mitologiju jednim djelom, sto mi s enije svidjelo. Film je 3d, koji je u ovom slucaju dosta solidan.
Vrijeme je novac (In time), 9. FIlm je stvarno dobro odradje, mozda je malo kratak i kraj je ocekivan za americki film, ali dobra ideja, solidna gluma. Iako nije nesto spektakularno, ocjena 9 jer je ipak mozda i najbolji film koji sam gledao od svih filmova koji su izasli prosle godine.
Usput sam pogledao i neke serije, cijeli Smalvile, poceo sam gledati True blood, Igre priestolja prvu sezonu, i Terra Nova, prvu sezonu. Nisu lose.
Imamo dovoljno vremena da mrzimo, ali nemamo dovoljno da volimo jedni druge...