by hyperion » 06.02.2012., 16:59
Što se tiče limene glazbe, ona bi se mogla bez većih problema pokrenuti, no opet je tu pitanje da li će grad podržati tu inicijativu. Tj. vjerojatno bi podržao kao što podržava većinu stvari sa riječima "bravo, samo tako itd", no kad bi došlo do novčane potpore, onda bi vjerojatno bila priča nema grad novaca itd. Što se tiče NK Jedinstva, nitko nikad od njihove neke uprave ili bilo koga nikad nije došao do kluba mladih i da je rekao , čujte vaši članovi prave smeće po terenu, jel se tu može nešto riješiti. Kao i dotični stariji gospodin koji se nalazi u blizini kluba, kojem smeta već ako nekog vidi u blizini kluba, te ako negdje zaostane neka čaša ili flaša poslije neke proslave ili koncerta. Nikto ne želi reći pravu istinu, a to je da nakon što je prostor kluba relativno dobro sređen, da od onda NK Jedinstvo pikira kako bi taj objekt nekako došao pod njihovo, pa na sve načine pokušavaju to ostvariti. No i ako se to desi jednog dana ja ću lijepo sve što je uloženo u prostor od naših sredstava , a to je gotovo sve lijepo i pokupiti, pa nek onda ima onaj tko god želi taj prostor kakav je bio prije skoro deset godina. A bio je derutna ruševina, gdje je krovište i strop bio takav da se sam skoro srušio, a zidovi su svi bili vlažni i puni plijesni. Jedina stvar na koju se bio obvezao grad u ugovoru o korištenju prostora je bio taj da će oni napraviti adekvatnu prilaznu cestu do kluba, no eto i dalje ništa od toga. Tako je gospodin gradonačelnik rekao ako treba dati će se sredstava da se okreći prostor, ovo ono, a onda kad mu se napiše zamolba za to ili ne dobiješ ništa ili ti isplati dio sredstava iz tvojih redovitih sredstava koje dobijaju sve udruge, pa onda kad se to potroši za to pa tražiš za neku aktivnost onda ti kažu u gradu da ste dobili sredstva pa šta sad hoćete.
A što se tiče tih pritužbi na te proslave, te prijetnji policijom, oduzimanjem prostora i slično smatram stvarno jadnim, jer uvijek je najlakše nekog optužiti za nešto i bez ikakvih dokaza. Tako je isto na nekom sastanku u gradu još prije 5, 6 godina isto tako bila optužba da članovi kluba idu na nogometni teren NK Jedinstva i pišaju po njemu, pa kad sam pitao da mi kažu tko je to bio, nitko ništa. Ne zna se tko je, ali je iz kluba kao. Valjda sam ja pogriješio pa se nisam nikad išao nekom žaliti i tužiti kad su dični nogometaši i ostali sportaši imali pijanke poslije utakmica i drugih događanja. Dobro pa nas nitko još nije optužio za smeće koje su ljudi ostavljali na plaži za vrijeme ljeta na Dravi.